Vloeren & faience

DOOREMONT JOHAN & ZN BVBA - Nieuwerkerken - Vloeren & faienceBent u uitgekeken op uw oude vloer? Heeft u net een nieuwbouw laten zetten en heeft u nog geen idee wat te kiezen voor uw vloeren & faience in Nieuwerkerken en heel België? Doe dan vandaag nog een beroep op ons!

Vloeren

Wij zorgen steeds voor een mooi afgewerkte en professionele plaatsing. Bovendien heeft u bij ons de keuze uit een zeer uitgebreid gamma. Wij beschikken over alle formaten: van kleine tegels tot extreem grote formaten van 3m op 1,5m.

Tevens is het plaatsen van vloeren op vloerverwarming geen enkel probleem voor ons. Eventueel voorzien wij een ‘Ditra mat’ voor de werking van uw tegels op te vangen. Zo krijgt u een betere verspreiding van de warmte er bovenop!

Faience

Ook voor het laten zetten van plinten voor uw vloer hoeft u niet ver te lopen. Wij maken deze zelf met onze plintmachine en dit telkens volgens de wensen en noden van de klant. Dit is positief voor u als klant, want op deze manier bespaart u op uw aankoop van de plinten.

Neem vandaag nog contact op!

Indien u nog vragen heeft of bijkomende informatie wenst over onze diensten, aarzel dan niet ons te contacteren via de contactpagina. Wij staan u graag bij met ons deskundig advies.

Back to Top