Totaalrenovatie van uw badkamer.
Totaalrenovatie van uw badkamer.
Totaalrenovatie van uw badkamer.
Totaalrenovatie van uw badkamer.

Totaalinrichting badkamers

Zit u met een nieuwbouwproject en bent u nog op zoek naar een gekwalificeerde vakman om voor de afwerking van de badkamer te zorgen? Of bent u uw huidige badkamer stilaan beu gezien en wenst u een spiksplinternieuw exemplaar? In beide gevallen is Dooremont & Zonen uw gedroomde partner bij uitstek om de totaalinrichting van badkamers in Nieuwerkerken en heel België te realiseren.

Nieuw of renovatie, geniet 100 % in een perfect geplaatste badkamer!

Bij ons kan u terecht voor de afwerking van uw badkamer van A tot Z, gaande van het opstellen van de plannen, het gereed maken van de ondergrond en de muren, tot de uiteindelijke plaatsing van de meubels en installaties. Bij ons hebt u bovendien een ruime keuze aan inloopdouches en badkuipen.

Kortom: bij Dooremont & Zonen vindt iedereen zijn gading. U krijgt één aanspreekpunt voor de volledige duur van de werken en blijft nadien sowieso tevreden achter.

Enkele realisaties

Hieronder vindt u alvast een paar van onze afgewerkte realisaties. Misschien vindt u er enkele ideetjes voor uw eigen badkamer in Nieuwerkerken.

Laat u graag eens een offerte op maat opstellen voor uw badkamerproject, of hebt u nog enkele vragen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

Back to Top